Nieuwsbrief
Inloggen
v
 

Border Model

Border Model is een bedrijf waar maar weinigen van hebben gehoord. Het modelbouwmerk is nu een paar jaar bezig. Ze beschikken nu over een aantal prachtige Tank modellen.

Border Model eerste model BT-001 PANZER IV G wordt sinds de release door iedereen ondersteund. Het product beschikt over een groot aantal geïntegreerde technologieën waarmee de onderdelen uit één stuk kunnen worden gegoten, waarbij details worden behouden en het installatieproces wordt vereenvoudigd. Naast een groot aantal optionele accessoires, evenals metalen onderdelen met toegevoegde waarde en de toevoeging van koper PE. Het eindproduct is verfijnder en het product is kosten effectiever. De dozen van de serie van de Border Model zien er netjes uit. Het is professioneel gemaakt in alle aspecten. De zijkanten van de doos tonen profielen van de inhoud van deze kit. Het instructieboek is ongeveer A4 groot. Elke stap wordt duidelijk afgebeeld, zonder overbodige/verwarrende informatie. 

 

Belangrijk aspect!

Een van de belangrijkste aspecten bij elke nieuwe kitproducent is de kwaliteit van het plastic en de manier waarop alles wordt gegoten. Het plastic is hier lichtgrijs, flexibel en dun.  De kwaliteit van alles is erg goed. Vormkwaliteiten, detailkwaliteiten, aandacht voor detail, etc. Een van de sterke punten van Border Model zijn de PE- en metalen onderdelen die het bedrijf heeft toegevoegd.