Nieuwsbrief
Inloggen
v

1ManArmy

1ManArmy is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van high-definition airbrush-verfmaskers voor schaalmodellen van WO II-vliegtuigen op schaal 1/32.

Onze innovatieve maskers maken het mogelijk om markeringen, squadronnummers, maar ook de kleinste instructiestencils te airbrushen, waardoor ze een alternatief bieden voor de decal-draagfolie en een echt 'opgeschilderd' resultaat mogelijk maken.

 

Hoe het allemaal begon!

Het bouwen van een 1/32 P51D Mustang voor mijn vader, en kijkend naar de talloze kleine instructiestencils op het stickervel, triggerde mijn zoektocht naar een meer realistische benadering en naar een oplossing voor het beruchte 'carrier film issue'.

Tot nu toe waren zeer kleine markeringen op vliegtuigen en andere schaalmodellen onmogelijk te schilderen of te airbrushen en moest men zijn toevlucht nemen tot de kit-emblemen of aftermarket-emblemen/transfers.

Vandaag biedt 1ManArmy een snel alternatief, waarbij je de markering en stencils kunt airbrushen met behulp van voorgesneden maskers met hoge precisie. Een ongecompliceerde techniek met direct resultaat en zonder glanslagen, hardings- of weekmakers, trimmen of reinigen en altijd met een verbazingwekkende precisie. 1ManArmy maakt gebruik van een speciaal ontwikkeld veilig low tack masker, dat eenvoudig te plaatsen en te verwijderen is. Een droog en schoon oppervlak is alles wat je nodig hebt. Er is geen verdere voorbereiding nodig.

Het gebruik van maskers maakt verwering, vervaging en  chippen mogelijk , zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de doorzichtige draagfolie. Rimpels, luchtbellen, hechtingsproblemen, scheuren, verzilveren en vergelen zijn niet meer mogelijk.

Bovendien maken verfmaskers het mogelijk om een ​​meer authentieke en natuurlijke 'beschilderde' look te verkrijgen, zonder het kleurverschil tussen de verf en de vaak glanzende patina van emblemen. Verfmaskers zijn ook veel gemakkelijker aan te brengen over oneffen oppervlakken, paneellijnen, klinknagels of gebogen delen.

Zeer duidelijke positioneringsinstructies en een gebruikershandleiding zullen meer dan nuttig blijken te zijn. Bekijk ook de FAQ met de laatste tips en trucs, over hoe je de maskers correct gebruikt en hoe je de beste resultaten behaalt. Bekijk het laatste nieuws op de Instagram-pagina

Het leven ongecompliceerd !