Nieuwsbrief
Inloggen
v
 

Partner in modelbouw, modelspoor en autoracen!


Ons bedrijf

HobbyTime is de distributeur van de merken op deze website. Wij zijn de partner van de vakhandel, maar ook de partner van onze fabrikanten. Uiteraard voelen wij ons ook zeer verbonden met de (potentiële) gebruikers van onze merken. Via deze site willen wij u graag over ons veelzijdige programma informeren. Een programma waar wij als importeur/groothandel volledig achterstaan en waar wij het hele jaar tijd voor hebben. Tijd voor uw en onze hobby.

HobbyTime is sinds 1999 als zelfstandige importeur/groothandel op het gebied van modelspoor- en modelbouwproducten actief. Wij zijn met een klein team vrijwel dagelijks in de weer om onze relaties te bevoorraden en service te verlenen. HobbyTime levert uitsluitend aan de (speelgoed)vakhandel, maar is altijd bereid informatie te geven over en service te verlenen op de door haar geleverde producten. We hebben 20 jaar geopereerd vanuit Almelo, maar vanaf Juni 2019 is Den Ham (Ov) onze thuis basis.

Onze doelstellingen

HobbyTime BV stelt zich tot doel om haar afnemers, dus voornamelijk speelgoed, modelspoor- en modelbouwspeciaalzaken, een snelle, klantgerichte service te bieden en daarmee een goede intermediair voor zowel leveranciers als afnemers te zijn. HobbyTime levert de producten, die op voorraad liggen, doorgaans binnen 24 uur (ook op zaterdagen). Uiteraard voelen wij ons nauw betrokken bij de gebruikers van onze producten.
Partner in modelbouw, modelspoor en autoracen!


HobbyTime is de distributeur van de merken op deze website. Wij zijn de partner van de vakhandel, maar ook de partner van onze fabrikanten. Uiteraard voelen wij ons ook zeer verbonden met de (potentiële) gebruikers van onze merken.

 

Faller 120290 Containerkraan

Intermodale hub. Omzetstation voor het containerverkeer naar het originele voorbeeld van de DUSS-terminals van DSD-HILGERS in Basel-Weil aan de Rijn, bestaande uit een rail gebonden portaalkraan voor het transversaal verplaatsen van units langs de overslagsporen en een brugvormige kraanarm met machinistenhuis, loopkat en telescopische grijpers, die als serviesachtige ophanging de om te zetten units, zoals bv. containers en wisselbakken opneemt en op de juiste plaats neerzet. Geschikt voor het maken van transportprocessen op spoorweg terminals en rivier havens met toeleveringen, die ook vanaf het wegennet kunnen plaatsvinden. Lengte van het geheel is variabel op te bouwen. Model zonder aandrijving. Aandrijfset incl. motor en aansturing los verkrijgbaar.

Lees meer!


Even kennismaken


Wij werken in een klein team. Dit houdt in dat je met elkaar de taken verdeelt, maar ook daar met elkaar werkt waar het op dat moment wenselijk is. Komen er goederen binnen dan is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk worden verwerkt. Is het druk met orders dan is het voor ons “alle hands aan dek”. Bovendien kunnen wij in geval van “nood” op enkele part timers terugvallen. Alles in het belang van onze afnemers, maar vooral in het belang van de gebruikers van onze producten.

Michiel Poel – Manager / Inkoop / Verkoop

Bas Samsen – Back office / Logistiek

Gerard Lucassen – Logistiek / Techniek


Gerlinde Poel - Administratie / Verkoop / Logistiek

Marjolein Lasonder - Verkoop / Logistiek

Dick Bruinink - Oproepkracht


Kenners kiezen voor HobbyTime

Levering binnen 24 uur

Altijd de nieuwste trends

Eigen inbouw en reparatie afdeling


Bel ons gerust
0546-538775

Inloggen