Nieuwsbrief
Inloggen
v

AK Models bouwdozen voor iedereen!

VISIE

AK Interactive is een Spaans bedrijf opgericht door modelbouwers voor modelbouwers, dat erin is geslaagd een van de belangrijkste merken in de modelbouwwereld te worden en voortdurend een revolutie teweegbrengt in het assortiment verven, penselen, verweringsproducten en effecten. De constante zoektocht naar innovatieve producten is de weg vooruit.


MISSIE

Ons doel is om de modelbouwers hulpmiddelen aan te bieden, zodat ze de meest vervelende taken van hun hobby opzij kunnen zetten en zich kunnen concentreren op het behalen van betere resultaten met hun schaalmodellen, dag na dag.

Deze vereenvoudiging van de taken, gecombineerd met realisme en historische precisie, is de sleutel tot het succes van onze acrylverven, oliën, op email gebaseerde effecten, Real Colors, Weathering Pencils, producten voor diorama's en vegetatie, enz.

Om deze belofte waar te maken, streven we er elke dag naar dat modelbouwers van over de hele wereld samenwerken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en deelnemen aan demonstraties en tutorials, zodat de internationale modellengemeenschap verrijkt wordt en niet stopt met innoveren.

OPENBAAR

Onze materialen en publicaties zijn bedoeld voor zowel beginnende modelbouwers, die hun eerste tips en trucs geven, als voor gevorderde modelbouwers die hun kennis en technieken proberen aan te vullen.