Nieuwsbrief
Inloggen
v

Dragon plastic modellen

Dragon Models Ltd is in 1987 opgericht om plastic modelkits te vervaardigen volgens eigen ontwerpen om vervolgens naar verschillende landen te exporteren. De hoogwaardige producten die Dragon Models Ltd heeft geproduceerd, hebben in de hele wereld talloze prijzen gewonnen van tijdschriften en op modellering wedstrijden. De producten worden op de markt gebracht onder het label "Dragon". Sinds zijn oprichting heeft Dragon Models Ltd constant kapitaal geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en gereedschappen. Momenteel heeft het nu meer dan 1.000 items uitgebracht in de afgelopen jaren.

Dragon begon met het vervaardigen van vliegtuigmodellen voor promotioneel gebruik door luchtvaartmaatschappijen en voor verzamelaars. De resulterende Dragon Wings-lijn van 1/400 schaalvliegtuigen is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle en gevarieerde series van Dragon Models Ltd

Dragon kwam met de introductie van zijn New Generation Life Action Figure-serie. Tegen januari van het volgende jaar werd deze serie - met volledig beweegbare militaire en gelicentieerde 12-inch figuren met zorgvuldig onderzochte stoffenuniformen, gedetailleerde wapens en uitrusting - universeel erkend als het instellen van de nieuwe benchmark in hoogwaardige verzamelbare actiefiguren.

 

Het aanhoudende succes van Dragon Wings leidde in 2002 tot een geheel nieuwe serie gegoten vliegtuigmodellen - de Warbirds - een steeds groter wordende lijn van 1/72 schaal jachtvliegtuigen, variërend van klassieke WWII-klasse tot de meest geavanceerde vliegtuigen van de moderne dag. Met de nadruk op nauwkeurigheid en ongeëvenaarde kwaliteit is deze serie een marktleider geworden in de wereld van verzamelobjecten voor vliegtuigen.

 

Momenteel omvat de business plastic modellen, actiefiguren, gegoten verzamelobjecten, hars, PVC en vinyl en R / C-producten. Dragon bepaalt de industrienorm op veel gebieden en is marktleider in veel van zijn lijnen. De Dragon producten zijn zeer gewild bij verzamelaars.