Nieuwsbrief
Inloggen
v

Gebouwde kits van Easy Model

 Yatai Electric Appliances Co, Ltd., een professionele fabrikant van statische plastic modelkits, is na vele jaren hard werken een wereldberoemd modelleringsbedrijf en merk geworden. Voortdurend verbeteren en de beste producten maken is de bedrijfsfilosofie en verantwoordelijkheid van het bedrijf. Het assortiment bestaat voornamelijk uit gebouwde kits van vliegtuigen, schepen, voertuigen

EASY MODEL  is een van de merken van Yatai Electric Appliances Co; Ltd. die beschikt over geavanceerde apparatuur, standaardbeheer en veel authenticatie heeft doorstaan. We zullen steeds meer betere items vrijgeven om de modelbouwers over de hele wereld te dienen met een professionele groep, een hoge techniek en een strikte houding. EASY MODEL  is een merk onder ZhongShan YaTai Electric Appliances Co., Ltd.

EASY MODEL biedt een fantastische selectie van geassembleerde en voorgelakte militaire modellen tegen betaalbare prijzen. Met betrekking tot vliegtuigen, bepantsering, schepen en figuren, spreken deze modellen verzamelaars van alle leeftijden aan.