Nieuwsbrief
Inloggen
v

Horizon

Opgericht in 2003 begon Horizon Fuel Cell Technologies met de verkoop van miniatuur fuel cells om de technologie aan scholen en studenten over de gehele wereld te demonstreren. Ondertussen werd sterk geïnvesteerd in R&D voor meer geavanceerde producten en industriële ontwikkelingen. In 2013 werd de Horizon Educational group gevormd als een onafhankelijke divisie gespecialiseerd in het implementeren van een compleet assortiment van onderwijskundige oplossingen.

Horizon Educational ontwikkeld, produceert en verkoopt praktische onderwijsmaterialen en didactische apparaten alsmede online curriculum en onderwijsprogramma’s. Met verkooppunten in meer dan 80 landen, hebben de STEM kits en de apparatuur voor technisch onderwijs een internationale reputatie voor de kwaliteit, de onderwijskundige inhoud en het prijswinnende ontwerp.

De gratis on line kant en klare STEM lesplannen, het zeer uitgebreide e-book, quizzen, video’s en forums zijn van zeer hoge kwaliteit. De inhoud wordt constant ontwikkeld in samenwerking met experts die zich bezighouden met industriële schone energie en gespecialiseerde wetenschappelijke instructeurs. De structuur is afgestemd op de Next Generation Science Standard (NGSS), Common Core en Energy Literacy Principals.

De praktische STEM kits bevatten technologieën zoals fotovoltaïsche zone-energie, wind energie, thermische energie, zoutwater batterijen, supercondensatoren, electrolyzers, waterstof fuel cells, bio energie, enz.. De beroepsmatige en technische producten bieden meer technische leerervaringen zoals bv op het gebied van brandstofcel- en batterijhybride systemen of fotovoltaïsche zonne-energie systemen.

Horizon Educational richt zich op het bieden van leuke en betekenisvolle leerervaringen door innovatieve technologieën toe te passen in klaslokalen met behoud van de geldende standaarden. Omdat we dit doen vanuit een passie voor duurzaamheid plaatsen we de leerervaringen altijd in de context van het oplossen van de klimaatuitdagingen van de 21e eeuw.