Nieuwsbrief
Inloggen
v

Joefix-studio

Joefix-studio Natuurlijke/kunststof producten werd opgericht door Joeri Michiels.

Het Belgische merk JoeFix is al vele jaren populair in de hobbywereld. Het assortiment bestaat voornamelijk uit natuurlijke en kunststof producten, basis materiaal en bomensets, modelbouw sets, tools, tapijten en camouflage netten, en meer...

De passie voor modelbouw werd met de paplepel ingegeven door Joeri’s vader, die zelf een voorliefde had voor treinbanen, kermis en circus op schaal 1/87. Gaande weg zocht Joeri naar manieren en technieken om het landschap er rond te verfraaien. 

Vanuit een passie voor de modelbouw, treinwereld en scenery groeide het idee om zelf een stap in de professionele wereld te zetten. In 2005 startte hij zijn eigen bedrijfje, Joefix-studio genaamd, waarbij hij zich toespitste op maquettebouw en scenery producten. Zijn interesses in de Duitse oorlogstechniek en Vietnamoorlog zijn terug te vinden in bouwpakketten en detailsets die hij ontwikkelde. Het gamma Joefix-studio producten groeide gestaag aan tot de enorme keuzemogelijkheid van vandaag.

De coronaperiode bracht naast verdriet, met name het verlies van zijn vader, ook vreugde en extra tijd waardoor een droom tot ontwikkeling gebracht werd nl een speciale editie bouwpakket ontwikkelen en bouwen van een Duitse wehrmacht diesel /Electro locomotief de D311 op 1/35.

Voor vele modelbouwers, architecten en studenten spreekt het Joefix-studio gamma tot de verbeelding en opent een zee van mogelijkheden.