Nieuwsbrief
Inloggen
v

HobbyTime is de distributeur van de merken op deze website

Wij zijn de partner van de vakhandel, maar ook de partner van onze fabrikanten. Uiteraard voelen wij ons ook zeer verbonden met de (potentiële) gebruikers van onze merken. Via deze site willen wij u graag over ons veelzijdige programma informeren. Een programma waar wij als importeur/groothandel volledig achterstaan en waar wij het hele jaar tijd voor hebben. Tijd voor uw en onze hobby.

 

Begonnen in 1999

HobbyTime is sinds 1999 als zelfstandige importeur/groothandel op het gebied van modelspoor- en modelbouwproducten actief. Wij zijn met een klein team vrijwel dagelijks in de weer om onze relaties te bevoorraden en service te verlenen. HobbyTime levert uitsluitend aan de (speelgoed)vakhandel in Nederland en België, maar is altijd bereid informatie te geven over en service te verlenen op de door haar geleverde producten.

 

Wij vertegenwoordigen

Wij vertegenwoordigen meerdere bekende merken, in diverse schalen, op gebied van modelspoor, modelbouw en autoracen. Daarnaast kunnen we u ook verschillende merken verf en toebehoren, en gereedschappen bieden. Op onze site vind u een overzicht van onze merken. Dit zijn merken die we al jaren voeren, maar er zijn ook veel nieuwe merken bij gekomen.

 

Uitbreiding assortiment

Een aantal nieuwe merken zijn:


1ManArmy   

Big Child       

Easy Model   

Heller             

HMH Publications   

Hobby Boss  

JoeFix Studio’s 

Lenz Elektronik        

Model Expo  

Plastruct

Trumpeter     

 

Kenners kiezen voor HobbyTime

Levering binnen 24 uur

Altijd de nieuwste trends

Eigen inbouw en reparatie afdeling


Bel ons gerust
0546-538775