Nieuwsbrief
Inloggen
v

MiniArt Models Innovation is everything

MiniArt Models werd in 2001 opgericht in Simferopol, Oekraïne.

Na twee jaar van eerst onderzoek en ontwikkeling, heeft MiniArt Models in 2003 haar eerste modelkit uitgebracht. In dat jaar brachten we in totaal veertien nieuwe modelsets op de markt.

Onze innovatieve selectie creëert nieuwe mogelijkheden
Bij MiniArt zijn we trots op onze keuze aan kits. U vindt geen remakes van de allernieuwste modellen. We doen ons best om onderwerpen te selecteren die nog nooit in een plastic pakket zijn gedaan, of die nooit zijn gedaan volgens onze hoge normen voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Onze selectieve keuzes genereren nieuwe mogelijkheden voor serieuze modelbouwers om hun verbeeldingskracht te vergroten.

 

Kwaliteit boven het gewone

Kwaliteit boven het gewone
Bij het maken van tanks, gepantserde voertuigen en artillerie snijden we geen bochten. Geen enkel facet is te klein voor speciale aandacht. Foto-geëtste onderdelen worden royaal gebruikt om details te benadrukken die zelden in andere kits worden getoond. Accessoires zoals munitiekistjes, artilleriegranaten, olievaten, zelfs kleine emmers, zijn perfect.

Alleen levensfiguren zijn overtuigender
En hoewel selectie cruciaal is voor uw plezier, is kwaliteit ook een integraal onderdeel van elke MiniArt-kit. We hebben de kunst van het maken van figuren naar een nieuw niveau getild. We beginnen met schetsen die een kader vormen voor poses en posities. Vervolgens worden onze figuren, als onderdeel van het vormingsproces, gebeeldhouwd door een ambachtelijke expert in het vastleggen van elke genuanceerd detail. Deze figuren zijn zo echt dat je bijna hun emotie kunt voelen. Soms zul je zelfs in staat zijn om nationaliteiten te onderscheiden door het bijsnijden van het haar en hun gezichtsuitdrukkingen. Marcheren, rusten, werken en vechten, houdingen zijn natuurlijk en synchroon met anatomische nauwkeurigheid. Alleen de figuren van de werkelijkheid zijn geloofwaardiger.