Nieuwsbrief
Inloggen
v

Noviteiten

Het is in onze branche gebruikelijk dat de fabrikanten hun noviteiten eind Januari / begin Februari presenteren.

Dit gebeurt meestal tijdens de Spielwarenmesse in Nürnberg.

De nieuwe items worden dan doorgaans in de loop van het jaar geleverd, met het accent op het laatste kwartaal.

Verder maken wij onder “Nieuws” met enige regelmaat melding van de onlangs geleverde noviteiten.

 

Bekijk de noviteiten

Heb jij de nieuwe collecties al gezien? De nieuwe collecties worden bijna wekelijks aangevuld met nieuwe items. Een bezoek aan onze pagina met noviteiten artikelen is dus altijd de moeite waard!

Bekijk de uitgebreide nieuwe collecties en ontdek de nieuwste trends en accessoires van diverse merken. Heb jij een aantal favoriete items gevonden? Maak een wishlist om ze later bij uw dealer te kopen. Met de nieuwste items volgens de laatste trends steel jij het komende Modelbouw seizoen absoluut de show!

Klik hier voor de noviteiten van dit jaar!!

Klik hier voor de noviteiten die bekend zijn voor volgend jaar!

 

 

Snelle introductie!!

HobbyTime stelt zich als doel om een snelle introductie te realiseren zodra het item is uitgekomen.

Dat wil zeggen zodra wij de goederen hebben ontvangen

we proberen deze nieuwe items zo spoedig mogelijk bij onze dealers te krijgen.

 

Airfix Noviteiten

Sinds 2007 is HobbyTime de distributeur van het complete Airfix (en Humbrol) assortiment en leveren wij de bouwsets (en de modelbouwverf) aan de vakhandel. Airfix producten zijn o.a. leverbaar in de schalen: 1:76, 1:72, 1:48 & 1:24. Keer op keer worden de Airfix bouwdozen getest en beschreven in de verschillende hobbybladen. Doorgaans vormen de uitslagen van dergelijke bouwtesten voor ons het bewijs: Airfix is op de goede weg!

Bekijk de Airfix noviteiten en maak alvast een wensenlijst!

 

Busch Noviteiten

Busch producten zijn herkenbaar aan de frisse uitstraling van de doorgaans uitstekende verpakking in combinatie met een kwalitatief hoogwaardige inhoud. Bovendien levert Busch een zeer veelzijdig assortiment modelspoor toebehoren met daarin ‘voor elk wat wils’ op het gebied van landschapsbouw en auto’s op schaal.

Bekijk de Busch noviteiten en we hopen dat je onze nieuwe producten leuk vindt en wensen je veel plezier bij het bladeren door de nieuwe noviteitenfolder deel II.

 

Faller Noviteiten

Faller schaalmodellen, Faller presenteert jaarlijks verschillende nieuwe, grote en kleine bouwpakketten die veelal een vakwerkconstructie hebben. Romantiek en sfeer met hoofdletters. Maar ook stations, depots, fabrieksgebouwen, boerderijen etc. verlaten dagelijks de fabriekspoorten.In de Faller noviteitenfolder staan verschillende interessante modellen die gaande weg het jaar geleverd zullen worden. Wellicht zit er iets bij waarmee u uw baan nog mooier, completer maakt!!

 

Heller Catalogus

Sinds 1957 produceert Heller legendarische modelbouwsets in Trun, Frankrijk. Met meer dan 300 artikelen, van kleine vliegtuigen tot gigantische zeilschepen, inspireert het assortiment zowel beginners als modelbouwprofessionals over de hele wereld.

 

Dit jaar worden er nieuwe producten ontwikkeld die veel mensen inspireren. Deze zijn weergegeven in een mooie catalogus. Klik hier voor het assortiment!

 

Italeri Noviteiten

Italeri komt met een mooie preview folder waarin vele nieuwe modellen gepresenteerd worden, om uw verzameling uniek te maken: dit is een belangrijke troef voor een bedrijf dat overal ter wereld modellen wil promoten. Een assortiment dat vele modellen bevat en altijd nieuwe producten toevoegt, waardoor steeds meer modelbouwers naar deze eindeloze hobby komen.

Italeri Preview is hier te bekijken!

 

Jägerndorfer noviteiten

De Oostenrijkse firma Jägerndorfer is een bekende importeur van verschillende modelspoormerken. Enkele jaren geleden heeft Jägerndorfer onder eigen naam een exclusieve productlijn opgezet. Het assortiment, dat bestaat uit modelspoormodellen en een collectie kabelbanen (1:32) en H0 (1:87), is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Uiteraard veelal naar Oostenrijks voorbeeld. Het modelspoor assortiment met N en H0 modellen maar ook het kabelbaan en toebehoren assortiment word jaarlijks uitgebreid.Jägerndorfer Modelspoor Catalogus N

Jägerndorfer Modelspoor Catalogus H0

Jägerndorfer Kabelbanen en toebehoren Catalogus

 

Massoth Noviteiten

Ervaring en traditie sinds 1972, al meer dan 45 jaar ontwikkelt en produceert Massoth Elektronik GmbH. Massoth levert een eigen programma met digitale componenten en handige accessoires voor de Grootspoorder. Het Massoth assortiment bevat ondermeer de Dimax centrales / decoders / modules / ontvangers / zenders / navigatoren. Maar ook de Emotion servo / sound en functie decoders.

Bekijk hier de Massoth Catalogus!!

 

Ammo Mig Jimenez Noviteiten

AMMO of Mig Jimenez is nu, zonder enige twijfel, de meest ervaren firma in de wereld wat betreft het weatheren van modellen en het creëren van effecten. Al deze ervaring ligt nu binnen handbereik in de meest uitgebreide collectie van modelbouwproducten, ontwikkeld en geperfectioneerd door het harde werk van de modelbouwer: Mig Jimenez.

Bekijk hier de AMMO Mig Jimenez Catalogus inclusief de nieuwe releases!

 

MiniArt noviteiten

Onze innovatieve selectie creëert nieuwe mogelijkheden
Bij MiniArt zijn ze trots op de keuze aan kits. U vindt geen remakes van de allernieuwste modellen. We doen ons best om onderwerpen te selecteren die nog nooit in een plastic pakket zijn gedaan, of die nooit zijn gedaan volgens onze hoge normen voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Onze selectieve keuzes genereren nieuwe mogelijkheden voor serieuze modelbouwers om hun verbeeldingskracht te

Het MiniArt assortiment is te zien in de MiniArt Catalogus hierin vind u ook de noviteiten van dit jaar!

 

NME noviteiten

Kwalitatief hoogwaardig goederen materieel in model!

Een aantal jaar geleden presenteerde Rolf Fleischmann een eigen lijn zeer mooi gedetailleerde goederenwagens onder de merknaam NME (Nürnberger Modell Eisenbahnen).

Zijn doelstelling: het uitbrengen van bijzonder goederenmaterieel (in H0 en N) dat nog niet eerder als hoog kwalitatief serieproduct is gemaakt. En dat dan in zoveel mogelijk varianten met kleine series verschillende wagennummers.

NME is hier in vrij korte tijd heel succesvol mee geworden.

Het assortiment bevat verschillende goederenwagens :Cementsilowagens, grindwagens, kolenwagens, graanwagens, suikerwagens tot en met locmotieven maar ook een aantal te bouwen modelspoor gebouwen zoals een koeltoren, mijntoren en een machinehuis. Er zijn H0 1:87 modellen in DC en DCC en AC, de modellen in N 1:160 bevatten diesel locomotieven en goederenwagons.

Bekijk hier de NME noviteitenfolder 2024

 

Mr. Hobby Noviteiten

Mr. Hobby staat voor hoogwaardige hobbykleuren en accessoires.

Als onderdeel van ons bedrijf GSI Creos is Mr. Hobby marktleider in Japan en een van de favoriete merken die door professionele modelmakers over de hele wereld wordt gekozen. Verzeker jezelf van onze kwaliteit en bekijk en probeer onze producten uit! We blijven nieuwe producten ontwikkelen voor u. Een aantal noviteiten zijn terug te vinden in de catalogus.

Bekijk hier de Mr. Hobby Catalogus!

 

Pola Noviteiten

De spoor G modellen van Pola zijn speciaal ontwikkeld als toebehoren voor de Grootspoor treinen (schaal 1 : 22,5) en hebben uiteraard weerbestendige eigenschappen. Ook het assortiment gebouwen en accessoires is veelomvattend. Zo zijn er uiteraard gebouwen die thuishoren rond een emplacement zoals: stations, seinhuizen, locloods, kolenbunker enz. maar ook een windmolen, een bloemenwinkel met kas, boerderij, restaurant enz. enz.

Het complete Pola G gebouwen en accessoire programma wordt uitgebreid in een overzichtelijke catalogus gepresenteerd.

Bekijk hier de Pola G noviteiten

 

Proxxon Noviteiten

Het assortiment van Proxxon Micromot is zeer uitgebreid en omvat verschillende boorslijpers en boormachines, een knabbelschaar en bandschuurmachine, decoupeerzaag en driehoekslijper. Natuurlijk compleet verkrijgbaar met boorstandaard of instrumentenmakerbankschroef. Alle hulpgereedschappen zoals boren en frezen, slijp- en freesstiften, profielfrezen en doorslijpschijven. Om te solderen, graveren of te lijmen. Bekijk alle mogelijkheden in de Proxxon Micromot Catalogus

Proxxon Industrial gereedschap geproduceerd volgens de nieuwste technologieën, in ’s werelds grootste fabriek voor gereedschap. Gereedschap binnen handbereik, perfecte samenstelling voor fijn mechanisch werk tot aan krachtig werk. Bekijk alle mogelijkheden in de Proxxon Industrial Catalogus

 

Scalextric Noviteiten

Een Scalextric-set is nog maar het begin, of het nu een standaard, ARC of een ARC Pro set is. Maak je droomlay-out met ons assortiment baanstukken en baanaccessoires. Bochtdelen van 22,5 t/m 90 graden, een Hairpin, geen probleem. De auto's vormen het hart van elke slot racebaan. Neem de tijd om door ons enorme aanbod te bladeren met spannende F1, machtige Amerikaanse muscle cars zoals Mustang, klassieke en vintage auto's vermengd met Britse supercars zoals McLaren.

Bekijk hier het Scalextric Noviteiten aanbod van dit jaar!

 

TomyTec folder

TOMYTEC is tot ver over de grenzen van Japan bekend als een fabrikant van hoogwaardige modelspoor producten en een uitgebreid assortiment en accessoires gericht op de N-schaal.

Het TOMIX- assortiment richt zich op passagierstreinen en hogesnelheidstreinen uit de wijde omgeving van Tokio alsmede op de serie 'Bus-System'. Een uitgebreid baanprogramma, een tramsysteem en het bussysteem maken het bereik uniek. De portfolio wordt afgerond met gebouwen en voertuigmodellen.

Bekijk hier de TomyTec folder!

 

Uhlenbrock Catalogus

Uhlenbrock is een fabrikant van digitale modelspoor producten die de slimme modelspoorders helpen om hun processen te versnellen, waardoor ze veel effectiever worden. Al meer dan 40 jaar ontwikkelt Uhlenbrock deze producten voor elk type klant. Het hoofdkantoor bevindt zich in Duitsland (Bottrop). Maar we zijn overal ter wereld thuis. Met onze partners bedienen we klanten over de hele wereld.

Bekijk hier de Uhlenbrock catalogus!

 

Wilesco Catalogus

Wilesco-stoommachines - traditie en innovatie "Made in Lüdenscheid" 100 jaar traditie

Wilhelm Schröder GmbH & Co KG, beter bekend onder zijn handelsmerk Wilesco, bestaat al meer dan 100 jaar en staat bij liefhebbers van stoommachines bekend om de hoogste kwaliteit "Made in Germany", een grote selectie aan producten, de beste service en vele uren stoomspelplezier. Elk jaar worden er nieuwe producten ontwikkeld die veel mensen inspireren. Deze zijn weergegeven in een mooi catalogus. Klik hier!

 

Zvezda Catalogus

Zvezda heeft een assortiment van ongeveer 500 verschillende producten, jaarlijks komen daar +- 80 nieuw items bij. De modelbouw kits worden in Rusland over alle regio’s verspreid maar ook in 50 andere landen over de wereld. We hebben Militaire voertuigen, vliegtuigen, helicopters, schepen, figuren, maar ook Samurai battles en nog veel meer in ons assortiment.

Bekijk hier de noviteiten van dit jaar!


 


Kenners kiezen voor HobbyTime

Levering binnen 24 uur

Altijd de nieuwste trends

Eigen inbouw en reparatie afdeling


Bel ons gerust
0546-538775