Nieuwsbrief
Inloggen
v

PROXXON MICROMOT - Gereedschap met karakter!

Sinds enkele decennia produceren we gereedschappen voor het MICROMOT-systeem in Wecker / Luxemburg. Hoogwaardig fijn elektrisch gereedschap voor modelbouwers, precisiemechanica, matrijzenmakers, gereedschapmakers, opticiens, goudsmeden, horlogemakers en meer.

Elke machine die je zou kunnen wensen voor het delicate project. Stil, nauwkeurig en trillingsvrij gebruik voor lange uren. Een goede modelbouwer werkt graag met goed gereedschap. HobbyTime distribueert het kwaliteitsmerk Proxxon richting de modelbouw vakhandel. Het gaat om Electro fijnmechanisch gereedschap dat gemaakt is voor mensen die thuis zijn in de techniek. Alle apparaten die de fabriek verlaten zijn stuk voor stuk getest. Bovendien zijn ook de reserve onderdelen doorgaans zeer snel te leveren.

Het assortiment van Proxxon is zeer uitgebreid en omvat verschillende boorslijpers en boormachines, een knabbelschaar en bandschuurmachine, decoupeerzaag en driehoekslijper. Natuurlijk compleet verkrijgbaar met boorstandaard of instrumentenmakerbankschroef. Alle hulpgereedschappen zoals boren en frezen, slijp- en freesstiften, profielfrezen en doorslijpschijven. Om te solderen, graveren of te lijmen.

 

PROXXON INDUSTRIAL - Tools with character!

Voor professioneel gebruik (industrie, werkplaats, montage). Gefabriceerd met behulp van de meest moderne productietechnologie.

We concentreren ons op gevestigde montagegereedschappen van topkwaliteit: meestal gesmeed uit Chrome-vanadiumstaal, zorgvuldig gehard en geplateerd, met uitgebreide oppervlaktebescherming (dubbele vernikkeling plus enkele matte verchroomde afwerking) en een huidvriendelijke, gladde afwerking voor een comfortabel gevoel en veilige grip. Duidelijk leesbare maten in mm door duurzame lasermarkering. Koppeloverbrengingswaarden die ver overtreffen die vereist zijn door DIN / ISO-normen en zeer nauwe maattoleranties vereist voor precisievervorming, maken handgereedschap van topkwaliteit. 100.000voudig, door de workshop bewezen klassiekers!

 

Handleiding voor creatieve modelbouwers

Dit handboek bevat mooie illustraties in kleur, het is aantrekkelijk geproduceerd, biedt een goed inzicht in de materiaaleigenschappen en hun toepassingsmogelijkheden. Het beschrijft tools en werktechnieken in het algemeen en geeft uitgebreide technische uitleg over MICROMOT-apparaten en beschikbare accessoires.

Een groot deel is gewijd aan praktische tips en een duidelijke overzicht met nuttige tabellen vervolledigt de inhoud van deze handige handleiding.

Let op ! Alleen beschikbaar in het Duits!