Nieuwsbrief
Inloggen
v

Onze geschiedenis

Innovatie is het sleutelwoord waarop Logigrafica zijn ontwikkeling baseert. Vertrouwend op een multifunctioneel en bekwaam netwerk, werkt onze structuur samen met de grootste bedrijven op het gebied van ontwerp en creativiteit.

Topervaring en instrumenten

De ervaring met vormen, kunststoffen en personalisatie via de beste tampon drukinstrumenten heeft ons gebracht naar relevante partnerschappen op internationaal niveau. Onze passie voor de auto-industrie leidde ons met name naar de wens om iets te creëren dat onze werkelijkheid zou kunnen zijn, concurrerend en compleet. Dit is de reden van ons partnerschap met een geweldige man: Giovanni Montiglio. Zijn expertise in de wereld van slotracing, samen met Logigrafica, heeft Thunderslot © gecreëerd.

 

Project Thunderslot

Thunderslot vertegenwoordigt ons een uitdaging van perfectionisme. Hier wordt het product, ondanks dat het zeer specifiek is, ook toegankelijk voor de nieuwkomers die de wens hebben om de beroemde wereld van het slotracen te betreden.

Alles wordt gemaakt in Italië. Het hoge niveau van details, de aantrekkelijke vormen, de premium case waarin de slotcar pronkt, zijn allemaal geweldige voorbeelden van ons sterke geloof in nieuwe ideeën en competitiviteit. Onze partners zijn het resultaat van een aanzienlijk selectieproces, gebaseerd op de hoogst internationaal erkende normen.


100% kwaliteit

Bovendien stelt onze logistieke knowhow ons product in staat om op wereldwijde schaal te worden gedistribueerd. Dit alles bouwt onze missie op: ons identificeren als een referentie in de markt voor modelauto's, met een concurrerende prijs op het hoogste niveau van kwaliteit dat we kunnen en willen bieden.