Nieuwsbrief
Inloggen
v

Walthers is toegewijd...

Van ons bescheiden begin in 1932 tot 's werelds grootste distributeur van modelspoorbaanapparatuur, het is een fascinerend verhaal over hoe we zijn gekomen waar we nu zijn. Wm. K. Walthers, Inc., is toegewijd aan het produceren en distribueren van hoogwaardige modelspoorbaanapparatuur wereldwijd. Wij leveren onze producten inmiddels aan duizenden hobbywinkels overal ter wereld!

Wij bij Walthers geloven dat een modelspoorbaan 's werelds grootste hobby is en we willen graag anderen aan boord helpen. Modeltreinen bestaan ​​al meer dan 100 jaar en we hebben veranderingen gezien die het niveau van verfijning en nauwkeurigheid tot nieuwe hoogten hebben gebracht, soms dingen waar we nog nooit van hadden gedroomd. Wat vroeger veel tijd en energie kostte, kan nu in de plaatselijke hobbywinkel van de plank of online gekocht worden.

De Walthers Modelspoorbaan heeft zoveel facetten voor een hobby. Engineering, elektronica, beeldhouwen, timmerwerk, geschiedenis, teamwerk en uitzonderlijke creativiteit. Dit maakt het erg aantrekkelijk voor creatieve en intelligente mensen die graag kijken hoe de gigantische machines de sporen afrollen. Ze willen het ontzagwekkende gevoel behouden dat ze elke keer hebben als een kolossale locomotief zijn auto voorbijrijdt. Voor sommigen is er een specifieke plaats in de tijd die ze willen vastleggen, voor anderen zijn specifieke modellen van locomotieven. Overal in het land hebben mensen dezelfde herinneringen die ze met elkaar delen en die een leven lang een band opbouwen. Voor sommige mensen geldt dat ze een wereld willen creëren, op een manier die ze graag zouden zien - een wereld van hun eigen ontwerp.

De bouwdozen en accessoires van Walthers Cornerstone Series bieden u het grootste assortiment realistische, eenvoudig te monteren Noord-Amerikaanse structuren in zowel HO- als N-schalen, plus bruggen en andere accessoires die uw lay-out tot leven brengen. Of u nu een klassiek bermgebouw wilt toevoegen, een hele community wilt maken of uw activiteiten in een bedrijfstak wilt verbeteren, Cornerstone heeft alles wat u nodig hebt.

 

Modeltreinen bewaren geschiedenis

Echte treinen, zoals al het andere in deze technologisch aangedreven wereld, veranderen zeer snel. Maar voor veel modelbouwers is het bewaren van het verleden een belangrijk onderdeel van hun hobby-plezier; terwijl een echte stoomlocomotief decennia geleden mogelijk is gesloopt, wordt een driedimensionaal werkminiatuur een momentopname als geen ander. Hoe te beginnen?

Koop eerst een set, je vindt honderden treinsets op walthers.com.

Breid het basisspoor uit van slechts een ovaal tot iets groter door een spoor uitbreidingsset toe te voegen. Neem een ​​paar uur en bouw een modelspoorbaan. Voeg wat landschapsarchitectuur toe. Voeg wat structuren toe met behulp van kits of kant-en-klare gebouwen. Vanaf daar is de sky de limit.

 

De jeugd heeft de toekomst!

Walthers leidt de inspanningen om jongere mensen in modeltreinen wereld te brengen. Achter de schermen zijn we daar al druk mee bezig. Als je ideeën hebt die je met ons wilt delen over hoe je succes kunt behalen terwijl je jongeren bij de hobby betrekt, of als je op dit moment je liefde voor modeltreinen wilt doorgeven, stuur ons dan je gedachten om de hobby te laten groeien. Wij horen graag van u en leren van u! Sommige van uw ideeën zijn mogelijk te zien in toekomst bij Walthers. We zijn toegewijd aan deze zaak en weten dat enkele van de allerbeste ideeën van jou komen!