Meer dan anderhalve eeuw succes en prestaties ...

2002 Op een warme zomerdag in een kantoor in het centrum van Los Angeles waren de eerste brainstorm-inspanningen aan de gang om een ​​nieuwe lijn van militaire verzamelobjecten te ontwikkelen. Een jaar later werden de vruchten van onze inspanningen duidelijk toen we een gloednieuwe reeks 1:32 Duitse en Amerikaanse pantservoertuigen, Forces of Valor, onthulden.

Als een kanttekening brachten we ook ons ​​allereerste schaalmodel uit de schaal 1:72 uit - een Grumman F-14 Fleet Defense-jager. Om onze positie als de leidende ontwikkelaar van militaire schaalvoertuigen verder te versterken, hebben we onze inaugurele 1:16 schaal statische voertuig uitgebracht onder de banner van Extreme Metal Series. de machtige King Tiger Ausf. B zware tank. Gebundeld met allerlei accessoires, literatuur en andere spullen, kwam het voertuig verpakt in een zware houten kist, die doet denken aan een munitiekist.

 

We hebben het assortiment uitgebreid met 1:72 modellen

We hebben onze assortiment uitgebreid met een breed scala van schaal 1:72 vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Er werd ook een nieuwe F-14 Tomcat aangeboden, die onze voortdurende inspanningen in het moderne tijdperk segment van de markt markeert. 

In navolging van het succes van onze Extreme Metal Series, hebben we de lijn uitgebreid met onze eerste Tiger I-heavy tank ooit - een eerbetoon aan de zeer gedecoreerde panzer ace, Michael Wittmann. De tank werd geleverd met een replica Maybach HL231-motor, die afzonderlijk kon worden weergegeven, en is een van de belangrijkste onderdelen van de Extreme Metal-serie geworden.

 

Battle Extreme Serie

Op zoek naar voertuigen in elke populaire schaal, hebben we onze indrukwekkende Battle Extreme-serie gelanceerd, die zich richt op de schaal 1:72. Veel van de voertuigen werden in dioramavorm aangeboden door ze te koppelen aan voorgeschilderde soldaten, waardoor ze de consument in één pakket waarde, detail en kwaliteit boden. 

In overeenstemming met onze wens om tegemoet te komen aan elke denkbare markt, lanceerden we ons eerste oorlogsschip ooit - een replica op schaal 1: 1000 van het Duitse slagschip Bismarck. Erkennend dat de meeste consumenten op zoek waren naar grotere oorlogsschepen om als bureaubladmemorabilia te dienen, hebben we het jaar er op onze grotere 1: 700-lijn van oorlogsschepen gedoopt.

 

Ons doel is de militaire markt te domineren!

Ons doel is altijd geweest om elk denkbaar segment van de militaire markt te domineren. Dat gezegd hebbende, in 2010 lanceerden we onze eerste reeks van 1:24 schaal radiografisch bestuurde militaire voertuigen, die verschillende tanks evenals een MLRS 270 raketwerper omvat. In nauwe samenwerking met zowel Boeing als Lockheed-Martin, kwamen we uit met een zeer nauwkeurige reeks moderne tijdperk gevechtsvliegtuigen, waaronder de F-4J Phantom II jager-bommenwerper, F / A-18F Super Hornet multi-role jager en F -22 Raptor stealth-jager. In de tien jaar sinds onze oprichting is ons assortiment gegroeid van 15 items tot meer dan 100, voor vrijwel elk aspect van militaire verzamelobjecten, van grondvoertuigen tot diorama's, vliegtuigen en oorlogsschepen. Voortzetting van onze inspanningen in de ruimte oorlogsschepen, we lanceerden een replica op schaal 1: 700 van de CVN-65 USS Enterprise vliegdekschip van de US Navy. Het schip is gebouwd met behulp van moderne CAD-technieken en is gemaakt van diecast. Het schip heeft zelfs in totaal 20 verschillende vliegtuigen, helikopters en servicewagens. Plannen riepen in eerste instantie op tot de ontwikkeling en productie van de F-16 Fighting Falcon multirole jager, USS Hornet vliegdekschip en het volgende voertuig in de Extreme Metal Series - een Duitse Panzer IV mediumtank. Echter, Arthur Chan, de oprichter van Forces of Valor, werd 68 jaar oud en besloot dat de tijd rijp was om met pensioen te gaan. 


Als gevolg hiervan kwam de ontwikkeling van alle nieuwe producten tot stilstand. 2016 markeerde een belangrijk jaar voor het bedrijf sinds het werd overgenomen door Walter & Sons Industries, een in Hongkong gevestigd bedrijf dat een reputatie had opgebouwd in productie voor wereldwijde consumptie. Walter & Sons Industries begon met de herlancering van het merk Forces of Valor en nam het op zich om het reeds bestaande gereedschap zorgvuldig te bestuderen, te onderzoeken en te verbeteren. De herlancering van de lijn omvatte verschillende oorlogsschepen van 1: 700, militaire voertuigen op schaal 1:32 en schaalvliegtuigen van de schaal van 1: 72, die nu allemaal werden gebracht volgens de huidige normen.