Nieuwsbrief
Inloggen
v

 

De geschiedenis van Pocher

Als eerste 1:8 schaalmodel introduceerde Pocher in 1966 de Fiat 130 HP F2. Sindsdien heeft dit voorbeeldige merk de meest indrukwekkende auto bouwdozen ter wereld in schaal 1:8 ontwikkeld en vermarkt. Van Rolls Royce tot Porsche, via Bugatti, Mercedes en Ferrari, deze merken zijn symbolen geweest voor de super afgewerkte auto’s die Pocher heeft geproduceerd. Stuk voor stuk fantastische modellen gedurende de 50 jarige historie. Modellen die ook vandaag de dag nog heel gewild zijn, getuige de prijsstelling en het aanbod via internet. Het merk maakte deel uit van de Italiaanse Rivarossi groep die zo’ n 15 jaar geleden ten onder ging en werd later ingelijfd door het Engelse Hornby concern.

 

En dit zijn de 1:8 modellen…

Eenmaal klaar en het Pocher 1:8 schaal model oogt schitterend. De Lamborghini Aventador LP 700-4 of de Lamborghini Huracan LP 610-4 zijn bijna 60 cm lang, met een gewicht van 7 kg en een super glanzende finish dankzij de fraai gespoten carrosserie. Je kunt als modelbouwer trots zijn op de perfecte uitstraling van de Aventador of Huracan.

De Lamborghini Aventador LP 700-4 is verkrijgbaar in meerdere kleur varianten namelijk:

  • Arancio Argos / Metallic Oranje HK100
  • Shiny White / Glanzend wit HK101
  • Nero Nemesis / Mat zwart HK102
  • Blu Monterrey / Metallic blauw HK103 (Roadster)
  • Bianco Canopus / Semo mat metallic HK104 (Roadster)

De Lamborghini Huracan LP 610-4 is verkrijgbaar in 3 kleuren:

  • Rosso Mars / Metallic Rood HK105
  • Giallo Midas / Pearl effect Geel HK106
  • Verde Mantis / Metallic groen HK109

 

De 1:4 Ducati Superbike 1299 Panigale S

De Ducati Superbike 1299 Panigale S is de het eerste 1:4 schaal model van Pocher. De 1299 Panigale S is een iconische superbike, met de nieuwe Superquadro-motor met een ongekende 116mm-boring, 205 pk vermogen en 145 Nm koppel.

De 1:4 Panigale is gemaakt van hoogwaardig gegoten metaal en is reeds in de wel bekende rode kleur gespoten. De kit is eenvoudig te bouwen en wordt geleverd met gedetailleerde instructies. Het model bestaat uit meer dan 600 onderdelen, gemaakt van metaal, rubber en hoogwaardige kunststof. De wielen, transmissieketting, voor- en achterwielophanging, rem- en koppelingshendels zijn allemaal functioneel en bieden een onvergelijkbaar detailniveau.

 

Jouw kostbare Pocher stofvrij en perfect gepresenteerd…

En wat als je het mooie model wilt presenteren tegelijkertijd wilt beschermen? In dat geval maken wij je attent op de speciale Pocher 1:8 en 1:4 Show Case. De met fluweel bedekte houten bodem maakt het mogelijk het model met behulp van twee speciaal meegeleverde schroeven te fixeren. Het 5 mm dikke methacrylate bovendeel is compleet transparant en voorzien van het Pocher logo. Afmetingen: 1:8 show case 643 x 308 x 205 mm, 1:4 show case 690 x 290 x 400 mm

Let op: het Pocher-model en het naamplaatje zijn niet bij de vitrine inbegrepen. Het metalen naamplaatje is bij de Pocher-model inbegrepen.

Bestel hier uw Pocher onderdelen!!