Nieuwsbrief
Inloggen
v

De start van Zvezda

Zvezda Limited Company is opgericht in 1990, gedurende de laatste 20 jaar is de firma uitgegroeid van een klein bedrijf tot de grootste Russische fabrikant van plastic modelbouw kits. Vanaf begin 2000 is Zvezda een van de grootste exporteurs van Rusland. Momenteel werker er meer dan 200 mensen aan het perfectioneren van elk model.

Zvezda heeft een assortiment van ongeveer 500 verschillende producten, jaarlijks komen daar +- 80 nieuw items bij. De modelbouw kits worden in Rusland over alle regio’s verspreid maar ook in 50 andere landen over de wereld. We hebben Militaire voertuigen, vliegtuigen, helicopters, schepen, figuren, maar ook Samurai battles en nog veel meer in ons assortiment.

Nieuwsgierig kijk dan in de Zvezda catalogus.

 

Hoge kwaliteit...

Het Zvezda merk staat garant voor hoog kwalitatieve producten die goed in prijs kwaliteit verhouding staan. In 1993 investeerde Zvezda in de Lobnya Plastic Toys fabriek. Deze fabriek staat aan de basis van het constante fabriceren en uitleveren van de Zvezda items.

Natuurlijk is deze fabriek mee gegaan in de tijd, en worden processen steeds weer gemoderniseerd en verbeterd om zo’n gedetailleerd mogelijk model voor u te kunnen maken.

We zijn daardoor meerdere malen in de prijzen gevallen met onze modellen, en hopen dat er nog vele zullen volgen. Iedereen die daar in zijn of haar steentje bij draagt bedankt. Geniet van de hobby, maak Zvezda modellen tot een pareltje.